Nieuws

House for sale

Maxim is de studio ingedoken en hebben het prachtige nummer ‘House for sale’ opgenomen.

Reacties zijn uiteraard van harte welkom!!!

 

 

Het Hagen in Haaksbergen

Maxim mocht de afterparty verzorgen bij Het Hagen in Haaksbergen.
Op zondag 6 juli werd in het park Groot Scholtenhagen de vijfde editie van het Shanty Korenfestival georganiseerd. Op vier (overdekte) buitenpodia konden de mensen genieten van twaalf shantykoren. Het Scholtenhagen festival is een initiatief van De Lionsclub Haaksbergen en restaurant ’t Hagen. Opbrengsten van het festival gaan naar goede doelen. Dit jaar is er gekozen voor wederom De Voedselbank Enschede/haaksbergen en Stichting Kinderen van de Voedselbank.

Het was jammer dat de weersomstandigheden dit festival een beetje in de steek liet maar dat heeft gelukkig niet iedereen weerhouden om naar huis te gaan. Maxim vond het erg gezellig en dat vonden de afterparty-gangers gelukkig ook. Check onderstaande foto’s of klik hier.

[AFG_gallery id=’1′]

Muziek door Maxim

Afgelopen dinsdag zijn de Maxim-muzikanten met elkaar inĀ  de geluid- en opnamestudio van Henk Bernhardt geweest. Hier alvast drie prachtige nummers waar Maxim een eigen draai aan heeft gegeven. Binnenkort zullen er meer muzikale voorbeelden komen. Wij vinden het erg leuk als u een reactie op deze opnamen geeft!


Quando Quando

Miranda Schukkink zingt samen met Henk Bernhardt ‘Quando Quando’

Maxim ’s eerste nieuwsbericht

Het eerste nieuws is… we zijn online!!

Afgelopen woensdag zijn de foto’s gemaakt voor de fotokaart en voor deze website door Hedi (www.hedisigholten.nl), ook het logo en deze website komen van haar hand.
De eerste partijen voor Maxim zijn al weer geboekt en we hopen dat er vele feesten zullen volgen!

Maxim is er klaar voor!

error: Content is protected !!